جان باختن کودک ۲ ساله گنابادی بر اثر برق گرفتگی (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) انفجار منزل مسکونی در سبزوار با سه مصدوم + عکس(۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) آتش سوزی کارخانه موتورسیکلت سازی در بزرگراه پیامبر اعظم(ص) مشهد+ویدئو دو مدیر در حادثه بندر شهید رجایی بازداشت شدند نقص فنی هواپیما موجب بازگشت پرواز شیرازـمشهد شد (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) کشف ۳هزار قرص روانگردان و ۳ کیلوگرم مواد مخدر در ۵ عطاری در تهران (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) پوشش بیمه‌ای ۹۰ درصدی خدمات درمانی ناباروری افزایش ۱۰ درصدی جمعیت سالمندی کشور هدیه روز معلم واریز شد | طی یک‌سال‌ونیم گذشته، ۸۵ درصد بدهی‌های آموزش و پرورش پرداخت شده است مشکل کمبود معلم مدارس تا قبل از سال تحصیلی ۱۴۰۴-۱۴۰۵ رفع خواهد شد ۱۲ هزار پلنگ در معرض خطر قاچاق و تجارت حیات وحش حدود ۸۰ فروشنده ابزار تقلب در کنکور دستگیر شدند حمله سگ در جوین خراسان رضوی، ۸ نفر را راهی بیمارستان کرد ضایعه‌های رحمی «ایران» یوزپلنگ توران، احتمال بارداری‌اش را کاهش داد ماجرای نقص فنی پرواز تهران-مشهد چیست؟ +فیلم (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) تلاش حداکثری دولت چهاردهم برای ارتقای کیفیت آموزشی سختی های ترک سیگار | ماجرای یک جدایی سخت! ساقه‌های کوچک بامبو سخت‌گیری آموزش و پرورش در جذب معلم | دانشجومعلمان دوباره گزینش می‌شوند معلم برگزیده کشوری از خراسان رضوی، از مسیر موفقیتش می‌گوید | باید با نسل زِد ارتباط مؤثر داشته باشیم مرگ ۷ مادر براثر سقط جنین طی سال ۱۴۰۳ سیگار با رگ‌های بدنتان چه می‌کند؟ برنامه جدید آموزش و پرورش برای ارتقای کیفیت آموزشی دبستانی‌ها | بیش از ۳۲۰ هزار معلم در صف آموزش اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۴ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) | تداوم روند افزایش دما و احتمال بارش تگرگ در نواحی مستعد درددل ۲۴ معلم نمونه کشور با وزیر آموزش و پرورش | از نحوه طراحی سؤالات امتحان نهایی تا رتبه‌بندی معلمان وظیفه اصلی معلم القای حس ارزشمندی به دانش‌آموز است جزایر خلیج‌فارس شناسنامه‌دار خواهند شد ماراتن شکستن ترافیک برای رسیدن به حوزه کنکور قول مساعد تأمین اجتماعی برای اجرای مرحله‌ی دوم متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان
سرخط خبرها

حضور ۶ سگ زنده‌یاب در محل آوار ساختمان ۴ طبقه در طالقانی| نجات یک زن باردار| آواربرداری ادامه دارد (۲۱ اسفند ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۳۲۱۵۱۹
  • ۲۱ اسفند ۱۴۰۳ - ۲۰:۲۱
حضور ۶ سگ زنده‌یاب در محل آوار ساختمان ۴ طبقه در طالقانی| نجات یک زن باردار| آواربرداری ادامه دارد (۲۱ اسفند ۱۴۰۳)
عملیات آواربرداری در محل آوار ساختمان ۴ طبقه در خیابان طالقانی در قسمت‌هایی از ساختمان فروریخته که احتمال افراد محبوس شده در زیر آوار وجود دارد، در حال انجام است و ۶ قلاده سگ زنده یاب، ۲ تیم آواربرداری، تیم واکنش سریع و ست نجات به محل حادثه اعزام شده‌اند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ توکلی رئیس مرکز اورژانس تهران از امدادرسانی اورژانس به سه نفر که در حادثه آوار ساختمان ۴ طبقه دچار مصدومیت شدند تاکنون خبر داد و گفت: نیرو‌های اورژانس تا پایان عملیات در محل حضور دارند.

حضور ۶ سگ زنده‌یاب در محل آوار ساختمان ۴ طبقه در طالقانی| نجات یک زن باردار| آواربرداری ادامه دارد (۲۱ اسفند ۱۴۰۳)

وی در تشریح حادثه تخریب ساختمان چهار طبقه در خیابان طالقانی، گفت: ساعت ۱۷:۰۵ امروز عصر ریزش آوار به سامانه ما در خیابان طالقانی تقاطع ایرانشهر اعلام شد.

رئیس سازمان اورژانس تهران در ادامه افزود: اولین تیم ارزیاب ما ۵ دقیقه پس از اعلام حادثه به محل اعزام و حضور یافت که یک دستگاه اتوبوس آمبولانس، ۴ دستگاه آمبولانس و ۴ دستگاه موتورلانس در فاز اول اعزام شدند. با همت همکاران در سازمان آتش‌نشانی تا کنون یک نفر از زیر آوار خارج شده که مصدومیت بالایی داشت و در دقایق اولیه به مرکز درمانی اعزام شد. یک نفر دیگر مربوط به حادثه تخریب نیز دچار صدمه می‌شود که آن نیز به مرکز درمانی انتقال داده شد.

وی در ادامه گفت: یک مورد مصدومیت نیز به صورت غیر مستقیم با آوار که یک خانم باردار بود نیز در این حادثه اتفاق افتاد که در مورد این خانم باردار اقدامات درمانی انجام و به بیمارستان منتقل شد.

وی در پایان عنوان کرد: تا پایان عملیات در محل حضور داریم که اگر خدایی ناکرده شخص دیگری در زیر آوار محبوس شده است اقدامات درمانی برایش انجام شود.

سید محسن حسینی پناه رئیس سازمان هلال احمر شهر تهران در خصوص این حادثه گفت: حوالی ساعت ۶ به ما اعلام حادثه شد. ۶ قلاده سگ زنده یاب، ۲ تیم آوار برداری، تیم واکنش سریع و ست نجات به محل حادثه اعزام شدند و به کمک دیگر عوامل امدادی، عملیات نجات را انجام دادند.

در محل حادثه عوامل آتش نشانی، اورژانس، هلال احمر، شهرداری، راهور، مدیریت بحران شهر تهران، عوامل انتظامی و دیگر دستگاه‌های مربوطه حضور دارند. تیم‌های امدادی نیز در تلاش برای بررسی و آوار برداری ساختمان تخریب شده هستند. همچنین توسط سگ‌های زنده یاب، عملیات شناسایی در حال انجام است و طبق آخرین گزارش ۸۰ درصد از عملیات آوار برداری انجام شده است و تلاش برای بررسی افراد احتمالی محبوس شده زیر آوار ادامه دارد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->